MAALÄMPÖPUMPPU KAARINA, TURKU, RAISIO, NAANTALI JA KOKO VARSINAIS-SUOMI

Terra Lämpö tarjoaa laadukkaat maalämpöpumputkoteihin, kesämökeille, työpaikoille sekä julkiselle sektorille. Maalämmöstä on viime vuosina kehittynyt yhä suositumpi lämmitysmuoto, sillä se on käyttäjälleen huoletonta ja edullista. Maalämpöpumppu (MLP) kerää maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta auringon lämpöä. Maalämpöpumpun kompressori tarvitsee sähköä toimiakseen. Maalämpöpumpun tuottamasta lämmöstä noin 2/3 on maaperästä otettua uusiutuvaa energiaa ja noin 1/3 on tuotettu sähköllä.

Myymme ja asennamme maalämpöpumput alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi. Ota yhteyttä ja kysy lisää maalämpöpumpusta, palvelemme sinua mielellämme.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

Boschin maalämpöpumppu - kustannustehokas valinta

Bosch maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto rakennuksiin, joissa on vesikiertoinen lämmönjako. Maalämpöpumppu on ehtymätön, uusiutuva ja saasteeton. Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, jolla säästät merkittävästi lämmityskuluissa.

Bosch Compress 7000i LWM -maalämpöpumppu

TEKNISET TIEDOT Bosch Compress 7000i LWM -maalämpöpumppu

Compress 7000 on maalämpöpumppujen uusi kuningas. Sen älykäs ohjauslogiikka, moderni rakenne, huolellisesti valitut osat ja kierroslukuohjattu kompressori mahdollistavat suurimmat mahdolliset säästöt. Kaiken kruunaavat SCOP5,6 ja A+++ -merkintä.

PYYDÄ TARJOUS  >>

Bosch Compress 5000 LW/M maalämpöpumppu

TEKNISET TIEDOT Bosch Compress 5000 LW/M
 maalämpöpumppu

Compress 5000 LW/M -maalämpöpumppu mukautuu tarpeisiisi kameleontin tavoin. Uusinta teknologiaa hyödyntävällä maalämpöpumpulla saat maksimaalista säästöä vaivattomasti. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen.

PYYDÄ TARJOUS  >>

LAADUKKAAT maalämpöpumput KAARINA JA VARSINAIS-SUOMI

Tarjoamme laadukkaat maalämpöpumput (myynti ja asennus) mm. alueella Turku, Raisio, Kaarina, Naantali, Masku, Aura, Nousiainen, Piikkiö, Merimasku, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Sauvo, Salo ja koko Varsinais-Suomi.