JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄT KAARINA, TURKU, RAISIO, NAANTALI JA KOKO VARSINAIS-SUOMI

Terra Lämpö tarjoaa laadukkaat jäähdytysjärjestelmät koteihin, kesämökeille,työpaikoille sekä julkiselle sektorille. Liiallinen kuumuus ja kosteus aiheuttavat ongelmia paitsi terveydelle, myös viihtyvyydelle sekä tehokkaalle työskentelylle. Kodin ja toimiston ATK-laitteet sekä muut elektroniset laitteet toimivat varmemmin ja turvallisemmin sopivassa lämpötilassa.

Jäähdytysjärjestelmä luo kotiin ja työpaikalle nopeasti ja helposti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Tarjoamme jäähdytysjärjestemlät alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää jäähdytysjärjestelmistä, palvelemme sinua mielellämme.

VIVAX COOL ILMALÄMPÖPUMPUT 2-9 SISÄYKSIKKÖÄ

VIVAX Multi Split ilmalämpöpumput voidaan liittää jopa 9 kpl sisäyksikön kokonaisuudeksi. Useamman sisäyksikön järjestelmä tulee tarpeelliseksi kun viilennettävä tai lämmitettävä tila on suuri tai puhallus ei muutoin syystä tai toisesta yllä kaikkialle, eikä joko haluta tai voida laittaa useampaa ulkoyksikköä. Erimalliset sisäyksiköt ovat lähes vapaasti yhdisteltävissä sopivan kokoluokan ulkoyksikköön.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

VIVAX Multi Split -ILMALÄMPÖPUMPUT JÄÄHDYTYKSEEN

TEKNISET TIEDOT VIVAX MULTI SPLIT 

LATAA ESITE  >>

PYYDÄ TARJOUS  >>

LAADUKKAAT jäähdytysjärjestelmät KAARINA JA VARSINAIS-SUOMI

Tarjoamme laadukkaat jäähdytysjärjestelmät mm. alueella Turku, Raisio, Kaarina, Naantali, Masku, Aura, Nousiainen, Piikkiö, Merimasku, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Sauvo, Salo ja koko Varsinais-Suomi.