ISOJEN KIINTEiSTÖJEN LÄMPÖPUMPUT

Terra Lämpö tarjoaa laadukkaat maalämpöpumput isoihin kiinteistöihin ja teollisuuteen. Myymme ja asennamme maalämpöpumput alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja koko Varsinais-Suomi. Ota yhteyttä ja kysy lisää maalämpöpumpusta, palvelemme sinua mielellämme.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

Boschin maalämpöpumppu ISOIHiN KIINTEISTÖIHIN

Bosch Compress 7000 LW -maalämpöpumppu

TEKNISET TIEDOT Bosch Compress 7000 LW-maalämpöpumppu

Bosch Compress 7000 LW -mallissa on edistynyt kylmäpiiri, joka mahdollistaa erinomaisen hyötysuhteen ja korkean menoveden lämpötilan ilman sähkövastusta (68 astetta). Tandemkompressori, ruiskutustekniikka ja epäsymmetriset lämmönvaihtimet ovat ominaisuuksia, joista insinöörimme ovat ylpeitä. Tärkeintä on kuitenkin lopputulos: kiinteistö saa riittävästi lämpöä ja käyttövettä, sinä puolestaan saat pienemmät lämmityskustannukset.Lämpöpumpun tehon voit valita useista kokoluokista aina 80kW asti. Yksikköjä voidaan kytkeä sarjaan jopa viisi kappaletta, eli järjestelmän antoteho voi olla korkeimmillaan jopa 400kW. Bosch Compress 7000 LW -tuoteperheestä löytyykin uusiutuvaan energiaan perustuva lämmönlähde lähes jokaiseen kiinteistöön.

PYYDÄ TARJOUS  >>

LAADUKKAAT lämpöpumput ISOILLE KIINTEISTÖILLE KAARINA JA VARSINAIS-SUOMI

Tarjoamme laadukkaat lämpöpumput isoille kiinteistöille mm. alueella Turku, Raisio, Kaarina, Naantali, Masku, Aura, Nousiainen, Piikkiö, Merimasku, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Sauvo, Salo ja koko Varsinais-Suomi.