MAALÄMPÖPUMPPU

Terra Lämpö tarjoaa laadukkaat maalämpöpumput

koteihin, kesämökeille, työpaikoille sekä julkiselle sektorille.

 

Maalämmöstä on viime vuosina kehittynyt yhä suositumpi lämmitysmuoto, sillä se on käyttäjälleen huoletonta ja edullista. Maalämpöpumppu (MLP) kerää maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta auringon lämpöä. Maalämpöpumpun kompressori tarvitsee sähköä toimiakseen. Maalämpöpumpun tuottamasta lämmöstä noin 2/3 on maaperästä otettua uusiutuvaa energiaa ja noin 1/3 on tuotettu sähköllä. Myymme ja asennamme maalämpöpumput alueella Turku-Raisio-Naantali-Kaarina ja koko Varsinais-Suomi!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää maalämpöpumpusta! Palvelemme sinua mielellämme!

Tilaa ilmainen lämpökartoitus

Pyydä tarjous!

Boschin maalämpöpumppu - kustannustehokas valinta

 

Bosch maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto rakennuksiin, joissa on vesikiertoinen lämmönjako. Maalämpöpumppu on ehtymätön, uusiutuva ja saasteeton. Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, jolla säästät merkittävästi lämmityskuluissa.

Bosch Compress 7000i LWM -maalämpöpumppu

 

Compress 7000 on maalämpöpumppujen uusi kuningas. Sen älykäs ohjauslogiikka, moderni rakenne, huolellisesti valitut osat ja kierroslukuohjattu kompressori mahdollistavat suurimmat mahdolliset säästöt. Kaiken kruunaavat SCOP5,6 ja A+++ -merkintä.

Pyydä tarjous!

Bosch Compress 7000 LWM maalämpöpumppu

 

Compress 7000 LWM -maalämpöpumppu säätelee lämmitystehoaan tarpeen mukaan ja sallii näin pienimmän mahdollisen energian käytön vuodenajasta ja lämpötilasta riippumatta. Se on viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä maalämpöpumppujen kuningas. Sillä saavutat parhaan mahdollisen vuosihyötysuhteen SCOP 5,6*

 

*Helsinki, lattialämmitys EN 14825 standardin mukaan

Pyydä tarjous!

Myymme ja asennamme maalämpöpumput mm. alueella Turku-Raisio-Kaarina-Naantali, sekä koko Varsinais-Suomi (esim. Masku, Aura, Nousiainen, Piikkiö, Merimasku, Rymättylä, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Sauvo ja Salo).

Terra Lämpö

 

Ari Mäkilä

Puh: 0400 523 527